Mainospaikat

  • Videoparaati
  • Koko 980 x 400 px
  • Hinta CPM 42 €
  • Lisätiedot
  • Videoparaati
  • Koko 600 x 600 px
  • Hinta yläparaatissa CPM 22 €
  • Lisätiedot

Aikataulut

Digituotteiden aineistojen aikataulut

Julkaisupäivä Aineistot Erikoisaineistot
Maanantai keskiviikko klo 12 ed. viikon maanantai klo 12
Tiistai torstai klo 12 ed. viikon tiistai klo 12
Keskiviikko perjantai klo 12 ed. viikon keskiviikko klo 12
Torstai maanantai klo 12 ed. viikon torstai klo 12
Perjantai tiistai klo 12 ed. viikon perjantai klo 12
Lauantai keskiviikko klo 12 ed. viikon maanantai klo 12
Sunnuntai keskiviikko klo 12 ed. viikon maanantai klo 12

 

Aineisto-ohjeet

Aineistomuodot

Bannerit voidaan toimittaa kuva- (png, gif ja jpg) tai flash-muodossa. Flash-aineistoista tarvitaan myös kuvaversio varmistukseksi. Rich Media-, dhtml- tai muista mainostoteutuksista sovittava erikseen. Animaatiot ovat sallittuja, tehosteäänet vain klikatessa tai kun hiiri viedään mainoksen päälle (mouse over).
Flash-mainoksia voidaan näyttää vain selaimissa, joissa on uudehko Adobe Macromedia Flash Player (vähintään versio 8). Vanhemmissa versioissa sekä laitteissa, jotka eivät tue flashia (esimerkiksi iPad ja iPhone) näytetään mainoksen varakuva.

Lisäksi tarvitaan URL-osoite, johon mainos linkitetään. Linkin pitää aueta erilliseen ikkunaan. Mainostajan tulee testata aineisto yleisimmillä selaimilla (esimerkiksi Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera, Safarin yleisimmät versiot). Linkkiä ei saa upottaa flashbannerin sisälle. Linkissä tulisi välttää ääkkösten ja muiden erikoismerkkien käyttöä, koska enkoodaus ei välttämättä toimi oikein, kun mainos ajetaan useamman järjestelmän läpi.

Kuva-aineistot (GIF, JPG ja PNG)
Verkossa käytetään RGB-värejä (kaikki selaimet eivät osaa lukea CMYK-värejä).

Flash-aineistot (SWF)
Linkkinapin (clickTAG) toiminto Flash-sovelluksessa on oltava standardin mukainen (AS2):
on(release){
getURL(_root.clickTAG, ”_blank”);
}
Jos banneriin tulee useampia linkitykisiä, ne nimetään: clickTAG, clickTAG2 jne. Jokaiselle clickTAGille tulee toimittaa oma URL.

Vastaanotamme vain valmiita internet-käyttöön tarkoitettuja aineistoja. Aineistojen toimitus tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen digimainonta@almamedia.fi. Aineisto voidaan vaihtaa kampanjan aikana kerran veloituksetta. Viestistä tulee käydä ilmi mainostajan nimi, kampanja-aika, mainospaikka (mikä verkkopalvelu kyseessä ja mikä mainosmuoto) sekä mainoksen linkitysosoite.

Mainokset sijoitetaan paikoilleen kampanja-ajan ensimmäisenä päivänä klo 10 mennessä. Emme takaa kampanjan alkavan haluttuna ajankohtana, jos aineistoa ei toimiteta ohjeiden mukaisesti tehtynä, se myöhästyy, on teknisesti toimimaton tai sisällöllisesti arveluttava.

Tarvitsetko apua digitaalisten tuotteiden aineistoasioissa? Soita meille p. 010 665 2993. Autamme mielellämme!

Lisätiedot