Teemojen ja kokoomien aikataulut

Teemat

Kesä-teemat

Kesä & menot on yhtä aurinkoinen kuin kesä itse! Monipuolinen teema kokoaa kesätapahtumat yhteen ja kulkee lukijoiden matkassa läpi kesän kattavana tapahtumien ja kohteiden hakemistona.

Lue lisää

Jazz­Porilaine

JazzPorilaine sukeltaa kansainväliseen festivaalitunnelmaan kertoen etukäteen tärkeimmät menovinkit ja uusimmat tuulet Porin Jazzista omaan suorasukaiseen tyyliinsä. Lehti ilmestyy torstaina 12.7.2018

Lue lisää

Porilaine Porispere

Porissa kesällä raikaava Porispere-festivaali tuo kaupunkiin festarikävijöitä kotikulmia kauempaakin. Teemanumero ilmestyy seuraavan kerran 19.7.2018

Lue lisää

Parhaat kone-, mp- ja autoalan asiantuntijat -kokooma

Tavoita autoonsa ehostusta ja laittoa tarvitsevat lukijat Parhaat autohuollot -ilmoituskokoomassa. Porilaine -lehden kokooma tuo yhteisen otsikon alle autohuoltoja tarjoavat toimijat. Kerro osaamisestanne tai vinkkaa uusista palveluista ja tarjouksista!

Lue lisää

Parhaat harrastukset -kokooma

Harrastuksiin liittyvää ilmoittelua julkaistaan Porilaine-lehden Parhaat harrastukset -kokoomassa. Vinkkaa alkavista kursseista ja innosta satakuntalaisia harrasteiden pariin ympäri vuoden!

Lue lisää

Parhaat kauneuden ja hyvinvoinnin asiantuntijat -kokooma

Tavoita hyvinvoinnista ja kauneudesta kiinnostuneet lukijat Parhaat kauneuden ja hyvinvoinnin asiantuntijat -ilmoituskokoomassa.

Lue lisää

Parhaat ravintolat & kahvilat -kokooma

Parhaat ravintolat ja kahvilat- kokooma on Porilaine-lehdessä ilmestyvä ilmoituskokooma. Ole mukana vinkkaamassa tarjonnastasi! Koko vuoden julkaisut sisältävällä paketilla olet asiakkaidesi mielessä ympäri vuoden.

Lue lisää

Parhaat kodin & sisustuksen asiantuntijat -kokooma

Tavoita sisutuskärpäsen puremat lukijat Parhaat sisustuksen asiantuntijat -ilmoituskokoomassa. Porilaine -lehden kokooma tuo yhteisen otsikon alle erilaisia sisustusta ja pientä pintaremonttia tarjoavat yritykset.

Lue lisää

Motor +

Kankaanpään Seudun, Merikarvia-lehden ja Sydän-Satakunnan Motor+ teemasivut kokoavat neljä kertaa vuodessa yhteen autoilun ajankohtaisimmat tuotteet, parhaat palvelut sekä kiinnostavimmat tarjoukset paikallisille kuluttajille. Älä jää parkkiruutuun, vaan tule huomatuksi teemasivujen paalupaikoilla!

Lue lisää

Aineisto-ohje

Aineistojen toimitus onnistuu kolmella eri tavalla:

  1. Sähköpostitse osoitteeseen mainonta.satakunta@almamedia.fi
    Viestin otsikkokenttään mainostajan nimi ja julkaisupäivät
  2. Linjasiirtona FirstClass-palvelimelle
    Kirjautuminen Kärkimedian aineistonsiirtojärjestelmään
    http://kmfc.sanoma.fi/login/
  3. www-siirtona: http://siirto.almamedia.fi/aineisto

Tiedostomuoto

Valmis aineisto voidaan muodostaa yleisimmin käytetyillä ammattimaisilla taitto- ja grafiikkaohjelmilla.
Painovalmis PDF, versio 1.4 (Acrobat 5), ei saa sisältää väriprofiileja. Suora linkki Acrobat Distillerin job options -kooditiedostoon: Acrobat Distillerin job options

Kirjasimet

Fontit on sisällytettävä PDF-tiedostoon. Vältä teksteissä bittikarttamuotoa ja jätä tekstit konvertoimatta, jotta teksti on tarkkaa myös näköislehdessä.

Värit ja kuvat

• Kuvaresoluutio: 220 ppi
• Värin maksimipeitto: 240 %
• Toistuva sävyala: 3–90 %
• Värit: Prosessiväreinä (CMYK)
• Väriprofiili (CMYK): ISOnewspaper26v4

Huomioita

Ota huomioon sanomalehden mahdolliset pienet kohdistusheitot värien käytössä. Vältä nega-tekstejä monivärisen pohjan päällä tai monivärisissä teksteissä pientä pistekokoa. Voit tarkistaa värit PDF-tiedostosta Adobe Acrobatin Output Preview -työkalulla. Varmista, että RGB-työnkulussa värit vastaavat CMYK-väriprofiilia simuloitaessa haluttua lopputulosta. Varmista myös, että musta teksti on PDF-tiedostossa CMYK-väreissä, K = 100 % ja CMY = 0 %.

Valmistettavat aineistot

Valmistettavaksi aineistoksi katsotaan kaikki muut paitsi sanomalehtikelpoiset, painovalmiit PDF-tiedostot. Myös PDF-tiedosto, johon tulee muutoksia tai korjauksia, on valmistettava aineisto. Valmistettavia ilmoituksia varten asiakkaan tulee toimittaa ilmoituksen asettelumalli tai käsikirjoitus sekä tarkat tiedot kuvapankkiosoitteista ja kuvien nimistä.