Teemat

Jazz­Porilaine

JazzPorilaine sukeltaa kansainväliseen festivaalitunnelmaan kertoen etukäteen tärkeimmät menovinkit ja uusimmat tuulet Porin Jazzista omaan suorasukaiseen tyyliinsä. Lehti ilmestyy torstaina 12.7.2018

Lue lisää

Porilaine Porispere

Porissa kesällä raikaava Porispere-festivaali tuo kaupunkiin festarikävijöitä kotikulmia kauempaakin. Teemanumero ilmestyy seuraavan kerran 19.7.2018

Lue lisää

Parhaat kone-, mp- ja autoalan asiantuntijat -kokooma

Tavoita autoonsa ehostusta ja laittoa tarvitsevat lukijat Parhaat autohuollot -ilmoituskokoomassa. Porilaine -lehden kokooma tuo yhteisen otsikon alle autohuoltoja tarjoavat toimijat. Kerro osaamisestanne tai vinkkaa uusista palveluista ja tarjouksista!

Lue lisää

Parhaat harrastukset -kokooma

Harrastuksiin liittyvää ilmoittelua julkaistaan Porilaine-lehden Parhaat harrastukset -kokoomassa. Vinkkaa alkavista kursseista ja innosta satakuntalaisia harrasteiden pariin ympäri vuoden!

Lue lisää

Parhaat kauneuden ja hyvinvoinnin asiantuntijat -kokooma

Tavoita hyvinvoinnista ja kauneudesta kiinnostuneet lukijat Parhaat kauneuden ja hyvinvoinnin asiantuntijat -ilmoituskokoomassa.

Lue lisää

Parhaat ravintolat & kahvilat -kokooma

Parhaat ravintolat ja kahvilat- kokooma on Porilaine-lehdessä ilmestyvä ilmoituskokooma. Ole mukana vinkkaamassa tarjonnastasi! Koko vuoden julkaisut sisältävällä paketilla olet asiakkaidesi mielessä ympäri vuoden.

Lue lisää

Parhaat kodin & sisustuksen asiantuntijat -kokooma

Tavoita sisutuskärpäsen puremat lukijat Parhaat sisustuksen asiantuntijat -ilmoituskokoomassa. Porilaine -lehden kokooma tuo yhteisen otsikon alle erilaisia sisustusta ja pientä pintaremonttia tarjoavat yritykset.

Lue lisää

Porilaisen kupongit

Porilaisen kupongit tarjoavat parhaat ideat ja vinkit ostovoimaisille kuluttajille. Tavoittavuus, tarjonnan monipuolisuus ja ajankohtaisuus ovat Porilaisen kuponkien erityisvahvuuksia. Mainostajalle kupongit ovat loistava uusien asiakkaiden hankintapaikka.

Lue lisää

Motor +

Kankaanpään Seudun, Merikarvia-lehden ja Sydän-Satakunnan Motor+ teemasivut kokoavat neljä kertaa vuodessa yhteen autoilun ajankohtaisimmat tuotteet, parhaat palvelut sekä kiinnostavimmat tarjoukset paikallisille kuluttajille. Älä jää parkkiruutuun, vaan tule huomatuksi teemasivujen paalupaikoilla!

Lue lisää

Aineisto-ohje

Aineistojen toimitus onnistuu kolmella eri tavalla:

  1. Sähköpostitse osoitteeseen mainonta.satakunta@almamedia.fi
    Viestin otsikkokenttään mainostajan nimi ja julkaisupäivät
  2. Linjasiirtona FirstClass-palvelimelle
    Kirjautuminen Kärkimedian aineistonsiirtojärjestelmään
    http://kmfc.sanoma.fi/login/
  3. www-siirtona: http://siirto.almamedia.fi/aineisto

Tiedostomuoto

Valmis aineisto voidaan muodostaa yleisimmin käytetyillä ammattimaisilla taitto- ja grafiikkaohjelmilla.
Painovalmis PDF, versio 1.4 (Acrobat 5), ei saa sisältää väriprofiileja. Suora linkki Acrobat Distillerin job options -kooditiedostoon: Acrobat Distillerin job options

Kirjasimet

Fontit on sisällytettävä PDF-tiedostoon. Vältä teksteissä bittikarttamuotoa ja jätä tekstit konvertoimatta, jotta teksti on tarkkaa myös näköislehdessä.

Värit ja kuvat

• Kuvaresoluutio: 220 ppi
• Värin maksimipeitto: 240 %
• Toistuva sävyala: 3–90 %
• Värit: Prosessiväreinä (CMYK)
• Väriprofiili (CMYK): ISOnewspaper26v4

Huomioita

Ota huomioon sanomalehden mahdolliset pienet kohdistusheitot värien käytössä. Vältä nega-tekstejä monivärisen pohjan päällä tai monivärisissä teksteissä pientä pistekokoa. Voit tarkistaa värit PDF-tiedostosta Adobe Acrobatin Output Preview -työkalulla. Varmista, että RGB-työnkulussa värit vastaavat CMYK-väriprofiilia simuloitaessa haluttua lopputulosta. Varmista myös, että musta teksti on PDF-tiedostossa CMYK-väreissä, K = 100 % ja CMY = 0 %.

Valmistettavat aineistot

Valmistettavaksi aineistoksi katsotaan kaikki muut paitsi sanomalehtikelpoiset, painovalmiit PDF-tiedostot. Myös PDF-tiedosto, johon tulee muutoksia tai korjauksia, on valmistettava aineisto. Valmistettavia ilmoituksia varten asiakkaan tulee toimittaa ilmoituksen asettelumalli tai käsikirjoitus sekä tarkat tiedot kuvapankkiosoitteista ja kuvien nimistä.