Hinnat

  • Mainostajan artikkeli - kompakti
  • Hinta 700 €
  • Lisätiedot
 

Aikataulu

Mainostajan artikkelin aineisto tulee toimittaa seuraavasti:

  • Yrityksen logo ja esittelytekstit linkkeineen 2 viikkoa ennen kampanjan alkua
  • Artikkelin sisältöön liittyvät elementit 5 arkipäivää ennen kampanjan alkua

Aineisto-ohjeet valmille artikkelille

1. Yrityksen tietojen toimittaminen

Toimita yrityksesi hyvälaatuinen logo, jpg- tai png-muodossa sekä yrityksesi yhteystiedot ja verkko-osoite. Myös sosiaalisen median palveluihin (esim. Facebook ja Twitter) voi halutessa lisätä linkitykset. Yrityksen tiedot lisätään artikkelin loppuun.

2. Artikkelitietojen toimittaminen

Artikkelisivulle voidaan syöttää tekstiä, kuvia ja videoita. Kiinnitä huomiota otsikointiin. Se ratkaisee, kiinnostuuko lukija artikkelistasi. Jutussa voi käyttää myös alaotsikkoa, väliotsikoita sekä yleisimpiä muotoiluja (tummennukset, kursivointi, luettelointi jne.).

Kuvatiedoston koko on hyvä pitää alle 2 megatavun, mutta vähintään 800 px leveydeltään. Tekstit toimitetaan word-dokumenttina, kuvat jpg-muodossa. Videoita voidaan liittää artikkeliin YouTubesta. Tarvitsemme vain videon linkin.

Kysyttävää? Soita meille!

Katso myös

Töitä tarjolla -mainostajan artikkeli

Luo positiivista työnantajamielikuvaa Töitä tarjolla -mainostajan artikkelilla! Omassa artikkelissa voit kertoa toiminnastanne perinteistä työpaikkailmoitusta enemmän: Miksi olette hyvä työpaikka, miten henkilöstö viihtyy tai minkälainen on avoimeen tehtävään haettavan tavanomainen työpäivä. Saat artikkelillesi laajan näkyvyyden Satakunnan medioissamme – työmahdollisuuksia seuraavalle tutussa ja läheisessä ympäristössä.

Lue lisää

Lue myös nämä