Sisältömarkkinoinnin ratkaisut

Mainostajan artikkeli

Ole osa uutisvirtaa! Tuo oma sisältösi Satakunnan Kansan verkkoon mainostajan artikkelilla. Tarjoile vinkkejä arkeen, sykähdyttäviä elämyksiä tai muuta asiakkaillesi lisäarvoa tuottavaa tietoa.

Lue lisää

Mainostajan oma videokanava

Satakunnan Kansa tarjoaa mainostajalle oman videokanavan, joka näkyy Satakunnankansa.fissä. Mainostajan omassa kanavassa voit esitellä videon muodossa yritystäsi, osaamistasi ja antaa hyödyllisiä vinkkejä kuluttajille.

Lue lisää

Malttamattomat
– Yrittäjävisioita Satakunnasta

Kerro yrittäjävisiosi satakuntalaisille sisältömarkkinoinnin keinoin ja ole mukana nostamassa satakuntalaisen yrittämisen profiilia. Työllä ja yrittämisellä on ollut tärkeä rooli satavuotiaan Suomen historiassa ja se rooli on merkittävä myös tulevaisuudessa. Yrittäjävisioita Satakunnasta julkaistaan Malttamattomat -teemalla Satakunnan Kansassa.

Lue lisää

Töitä tarjolla -mainostajan artikkeli

Luo positiivista työnantajamielikuvaa Töitä tarjolla -mainostajan artikkelilla! Omassa artikkelissa voit kertoa toiminnastanne perinteistä työpaikkailmoitusta enemmän: Miksi olette hyvä työpaikka, miten henkilöstö viihtyy tai minkälainen on avoimeen tehtävään haettavan tavanomainen työpäivä. Saat artikkelillesi laajan näkyvyyden Satakunnan medioissamme – työmahdollisuuksia seuraavalle tutussa ja läheisessä ympäristössä.

Lue lisää