Tuotteet

Satakunnan medioissamme mainontasi näkyy arvostetussa ympäristössä aamusta iltaan. Digimainonta, printtimainonta ja markkinointiratkaisut antavat Porissa ja Satakunnassa mainioita mahdollisuuksia mainostajalle brändin nostatukseen, myynnin lisäämiseen tai kohdennettuun viestintään. Displaymainonnan lisäksi digitaalisiin sisältöihin on mahdollista myös tehdä näyttävää videomainontaa ja sisältömarkkinointia.

Mediaperheeseemme kuuluvat Satakunnan ja Porin markkina-alueen tavoittavimmat mediat: Satakunnan Kansa, Porilaine, Kankaanpään Seutu, Sydän-Satakunta ja Merikarvia-lehti.

Tavoitamme asiakkaasi:
Satakunnan Kansan digi ja printti tavoittavat 88 % Porin markkina-alueen kuluttajista viikoittain.
Satakunnan Kansa digi: 204 000 eri kävijää viikossa
Satakunnan Kansa printti: 167 000 lukijaa viikossa

Lähde: KMT 2019 ja 2020,  Kantar TNS Oy

Digi

Digi

Tavoita satakuntalaiset Satakunnan Kansassa ja paikallismedioissamme. Satakunnankansa.fi sekä paikallislehtien verkkosivustot kertovat uutisista ja tapahtumista läheltä ja kaukaa ympäri vuorokauden. Kävijät vierailevat sivustolla useita kertoja päivässä seuratakseen kiinnostavia ilmiöitä ja tapahtumia lähikulmilta ja maailmalta.

Lue lisää

Printti

Satakunnan Kansa

Seitsemänä päivänä viikossa ilmestyvä Satakunnan Kansa on lukijoilleen tuttu, tärkeä ja arvostettu uutisten välittäjä – myös kaupallisten uutisten.

Lue lisää

Porilaine ja Jätti-Porilaine

Joka torstai ilmestyvä Porilaine-viikkolehti on yhtä rosoinen ja karhea kuin porilaiset itse. Hienostelematon sisältö koukuttaa ja kutsuu lukijat mukaan aktiiviseen tekemiseen niin verkossa kuin lehdessä.

Lue lisää

Kankaanpään Seutu

Kankaanpään Seutu on Kankaanpään alueen paikallislehti, joka ilmestyy kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja torstaisin.

Lue lisää

Sydän-Satakunta

Sydän-Satakunta on Kokemäen, Harjavallan, Kiukaisten ja Nakkilan paikallislehti. Sydän-Satakunta jaetaan torstaisin alueen koteihin.

Lue lisää

Merikarvia-lehti

Merikarvia-lehti on Merikarvian oma paikallislehti, joka luetaan tarkasti. Merikarvia-lehti ilmestyy torstaisin.

Lue lisää

Irroitettava tarra

Satakunnan Kansan printtilehden kanteen liitettävä tarra on silmiinpistävä yllätys lukijalle. Kiinnostava tarra on helppo myös irrottaa lehdestä matkaan mukaan vaikkapa muistilapuksi tai kassalle vilautettavaksi tarjousten toivossa.

Lue lisää

Teemat

Teemat ovat Porilaisen ja Satakunnan paikallislehtien eri teemoihin perustuvia lehtiä ja kokonaisuuksia, joiden aihepiirit vaihtelevat ajankohdan, harrastuksen tai elämänvaiheen mukaan.

Lue lisää

Ratkaisut

Liite- ja jakeluratkaisut

Paperinen liite tai painotuote Satakunnan Kansan yhteydessä toimitettuna tavoittaa ostajat heti varhaisesta aamusta, seitsemänä päivänä viikossa. Lisäksi jakeluratkaisuja on mahdollista kohdentaa juuri toimipaikkasi lähellä asuviin kuluttajiin.

Lue lisää

Sisältö­markki­nointi

Tuo oma sisältösi Satakunnan Kansan tuottamana verkkoon omalle sisältösivullesi. Saat samalla näkyvyyttä Satakunnan Kansan digitaalisissa kanavissa ja pääset herättämään kiinnostusta omalla asiantuntemuksellasi.

Lue lisää

Videoratkaisut

Puhuttele lukijoita videoilla! Satakunnan Kansan videoratkaisut tarjoavat ilmoittelulle erilaisia esitysmahdollisuuksia tavoitteesi mukaan, inread ja instream -mainonnasta inbanner-mainospaikkoihin.

Lue lisää

Monikanavainen etusivu

Kun haluat saada yrityksesi äänen vahvasti kuuluviin Porin markkina-alueella, Satakunnan Kansan monikanavainen etusivu on nopea keino kasvattaa tunnettuuttasi, rakentaa mielikuvaasi ja aktivoida asiakkaitasi – brändisi arvoisesti. Yrityksesi on näyttävästi läsnä kaikissa kanavissa heti ensimmäisenä.

Lue lisää