Alma-Pelagokisa Kilpailun säännöt

JÄRJESTÄJÄ
Aamulehti, Satakunnan Kansa ja Lapin Kansa / Alma Media Kustannus Oy

OSALLISTUMISOIKEUS JA ARVONTA-AIKA
Arvontaan osallistuvat kaikki Aamulehden, Satakunnan Kansan ja Lapin Kansan tilaajat, jotka luovat 31.7.2017 mennessä Aamulehden, Satakunnan Kansan ja/tai Lapin Kansan verkkotunnuksen ja käyttävät sitä lehden verkkosivuilla tai uutissovelluksessa.

OSALLISTUMINEN
Arvontaan osallistutaan luomalla Aamulehden, Satakunnan Kansan ja/tai Lapin Kansan verkkotunnus ja käyttämällä sitä lehden verkkosivuilla tai uutissovelluksessa.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN
Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Pelago Brooklyn -polkupyörä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Aamulehti, Satakunnan Kansa ja Lapin Kansa vastaavat palkintoon liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Arvontaan osallistujat vapauttavat Aamulehden, Satakunnan Kansan, Lapin Kansan sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Aamulehti, Satakunnan Kansa ja Lapin Kansa eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa tilauksen yhteydessä Aamulehdelle, Satakunnan Kansalle ja/tai Lapin Kansalle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT
Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä sekä Aamulehden, Satakunnan Kansan ja Lapin Kansan niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, Aamulehdellä, Satakunnan Kansalla ja Lapin Kansalla on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta.

Aamulehti, Satakunnan Kansa ja Lapin Kansa pidättävät oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoon, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.  Muutoksista ilmoitetaan nettisivuilla aamulehti.fi/kesaedut, satakunnankansa.fi/kesaedut ja lapinkansa.fi/kesaedut.

Kilpailua voidaan jakaa myös sosiaalisessa mediassa. Arvonta ei ole Facebookin, Twitterin, LinkedInin tai muiden medioiden sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity edellä mainittuihin tai muihin sosiaalisen median palveluihin. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin, Twitterin, LinkedInin tai muut sosiaalisen median kanavat kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Tietosuojaseloste