Ole osa satakuntalaisten vapaapäiviä

Missä on terassi, josta saa maakunnan parhaat soodat? Tai leipomo, jonka valikoimassa on erikoisimmat herkut? Vähän erilainen grilli? Maaseudulle, metsään, rantaan vai vanhaan kaupunkiin? Luontokohteseen, historiaan vai palveluiden äärelle? Kerro, mihin satakuntalaisten kannattaa suunnata kesäpäivien viettoon!

 

Satakuntaseikkailua on konsepti kaikille satakuntalaisille toimijoille, jotka tarjoavat ihmisille ainutlaatuista vapaa-ajanvietettä, näkemistä, kokemuksia, ostettavaa ja nautittavaa. Konsepti kerää yhteen maakunnan omintakeiset kohteet ja kertoo niistä ihmisiä osallistavien visojen, pelien tai artikkeleiden keinoin. Tule mukaan uuteen sisältömarkkinointikokonaisuuteen – tehdään yhdessä maakunnan ainutlaatuisia kohteita tutuiksi ja vauhditetaan ihmisten liikkumista Satakunnassa!

Hyödyt:

 • Yhdessä tekemällä saadaan enemmän näkyvyyttä ja voimaa viestintään
 • Luodaan tunnettuutta ja vahvistetaan Satakunnan sekä eri toimijoiden brändejä kiinnostavina retkeily-, ostos- ja vierailukohteina
 • Esitellään ja tuodaan satakuntalaisten tietoisuuteen myös vähemmän tunnettuja paikkoja, putiikkeja, kahviloita, palveluita ja muita kohteita
 • Houkutellaan ihmiset Satakunnasta ja ympäriltä liikkeelle ja aktivoidaan eri toimijoiden kesäajan kaupankäyntiä

Kaikki konseptin sisällöt koostetaan lähimatkailun ideakirjastoon osoitteeseen satakunnankansa.fi/satakuntaseikkailua. Lisäksi ideakirjastossa julkaistaan listaus Satakuntaseikkailua-konseptissa mukana olevista yrityksistä.

Paketti 1: Ole osa osallistavaa Satakunta-aiheista kampanjaa

 • Toteutetaan Satakunta-aiheinen lukijoita osallistava kampanja (Satakunnan kartta) näyttävälle digikokosivu-mainospaikalle.
 • Aktivoidaan lukija vuorovaikutukseen mainoksen kanssa ja annetaan vinkkejä tekemiseen, näkemiseen ja kokemiseen lähiseuduilla. Kun lukija vie hiiren mainoksen päälle, nousee esiin mukaan lähteneiden yritysten kohteita.
 • Kampanja näkyy satakunnankansa.fin etu- ja artikkelisivuilla ja toimii kaikilla päätelaitteilla.
 • Tuo omat kohteesi osaksi mainosta ja jätä muistijälki. Jokainen mukaan lähtevä toimija kasvattaa kampanjan näkyvyyttä. Mitä enemmän yrityksiä, sitä enemmän näyttöjä (yksi toimija tuo 20 000 näyttöä lisää).

 

Osuuden hinta 410 € / yritys

Paketti 2: Näy osallistavassa kampanjassa sekä humoristisessa Satakunta-visassa

Kattava sisältömarkkinointipainotteinen paketti sisältää:

1. Näkyvyyden Satakunta-aiheisessa lukijoita osallistavassa kampanjassa, jossa annetaan vinkkejä tekemiseen, näkemiseen ja kokemiseen lähiseudulla. Mainos näytetään näyttävällä digikokosivu-mainospaikalla ja se näkyy kaikilla päätelaitteilla. Ratkaisu saa sitä enemmän näkyvyyttä, mitä enemmän eri toimijoita lähtee osalliseksi kampanjaan (ks. ylempänä paketti 1, jossa sisältö avattu tarkemmin).

2. Näkyvyyden lähimatkailuaiheisessa sisältömarkkinointiartikkelissa, jossa humoristisen visan ja pelillisyyden keinoin osallistetaan lukijoita ja tehdään alueita ja paikkoja tutuksi sekä annetaan vinkkejä lähilomailuun, tekemiseen ja nautiskeluun.

Artikkeli ja visa nousevat toimituksellisen sisällön joukkoon satakunnankansa.fin etu- ja artikkelisivuille ja lisäksi ne löytyvät lähimatkailun ideakirjastosta osoitteesta satakunnankansa.fi/satakuntaseikkailua.

 

Osallistava sisältö koukuttaa ja saa ihmiset viettämään aikaa sisältöjen parissa. Tämä edistää positiivisen brändimielikuvan syntymistä ja jättää vahvan muistijäljen!

Katso esimerkki aiemmin toteutetusta visan sisältävästä sisältömarkkinointiartikkelista ja tee testi.

Kokonaisuuden hinta 650 €

Paketti 3: Yrityksesi tarpeisiin räätälöity sisältömarkkinointiartikkeli

 • Sisältömarkkinointiartikkeli, jonka sisältö luodaan juuri omiin tavoitteisiinne pohjautuen
 • Ammattilaiset sisällöntuottajamme ideoivat sisällön ja suunnittelevat toteutuksen avaimet käteen
 • Artikkeli julkaistaan valitsemanasi ajankohtana. Se nousee osaksi Satakunnankansa.fin toimituksellista sisältöä ja on esillä etu- ja artikkelisivuilla viiden päivän ajan. Sen jälkeen se löytyy lähimatkailun ideakirjastosta osoitteesta satakunnankansa.fi/satakuntaseikkailua, jonne koostetaan kaikki Satakuntaseikkailua-kokonaisuuteen kuuluvat sisällöt – artikkelit, pelit, visat ja videot.

 

Kokonaisuuden hinta 1 650 €

Kysy rohkeasti lisää!

 • Hanna Jalonen
 • Myyntijohtaja
 • 050 438 1015
 • Heli Korjansalo
 • Myyntipäällikkö
 • 040 836 7815
 • Janne Arola
 • Myyntipäällikkö
 • 040 777 3876
 • Jutta Kangas
 • Myyntipäällikkö
 • 050 568 9612
 • Marja-Riitta Grönblom
 • Myyntipäällikkö
 • 050 438 0926
 • Minna Sookari
 • Myyntipäällikkö
 • 050 539 1393
 • Sanna Lahdenpää
 • Myyntipäällikkö
 • 044 522 8149
 • Teemu Janhunen
 • Myyntipäällikkö
 • 050 434 0101