Ilmianna Vuoden nuori yrittäjä 2020!

Tunnetko oivan nuoren yrittäjän paikkakunnaltasi tai lähipiiristäsi? Suomen arvostetuin nuorten yrittäjien kilpailu on jälleen käynnissä. Kuka tahansa voi ilmoittaa oman suosikkinsa Vuoden nuori yrittäjä 2020 -kilpailuun.

”Haemme kilpailuun yrittäjiä, jotka ovat olleet menestyneitä ja innovatiivisia omalla toimialallaan sekä osoittaneet poikkeuksellisen yrittäjämäistä asennetta. Kilpailun kautta haluamme näyttää, että nuorissa on voimaa ja jakaa positiivisia yrittäjätarinoita erityisesti nuoremmalle sukupolvelle”

Lue lisää kilpailusta ja ilmianna paikallinen nuori yrittäjä 14.2.2020 mennessä.

Satakunnan Kansa onSatakunnan vuoden nuori yrittäjä -kilpailun pääyhteistyökumppani. Satakunnan Kansa myöntää keväällä 2020 valittavalle Satakunnan Vuoden nuori yrittäjä -palkinnon voittajalle 5.000 euron arvoisen mediastipendin, jolla voittaja saa näkyvyyttä Satakunnan Kansan mediatuotteissa.

Kuva. Vuoden 2019 palkinnon ja mediastipendin voitti Miika, Samuel ja Tuomas Sorosen pyörittämä raumalainen maalausalan erikoisliike Sorcolor Oy.