Satakunnan Kansa on kauttaaltaan 5-palstainen 1.3. alkaen

Satakunnan Kansan ja sen liitteiden hyödyntäminen mainosratkaisuissasi on 1.3. alkaen entistä yksinkertaisempaa.

Lehden rakenne yhtenäistyy kun siirrymme käyttämään 5-palstaista näkymää kauttaaltaan koko lehdessä. Jatkossa myös takasivuilla ja luokitelluissa käytetään 5-palstaisia mainoskokoja 6-palstaisten sijaan.

Mainostajana tämä tarkoittaa Sinulle selkeämpää ja joustavampaa kokonaisuutta, sillä Sinun ei tarvitse enää miettiä erilaisia palstavaihtoehtoja ilmoitusosaston mukaan. Voit siis valita viestillesi sopivimman mahdollisen paikan mistä päin lehteä tahansa, ilmoitushinta säilyy samana.

 

1-, 2- ja 3-palstaiset moduulit muuttuvat leveämmiksi:

Nykyinen 1.3. alkaen
1 palsta 39 mm 47 mm
2 palstaa 82 mm 99 mm
3 palstaa 125 mm 150 mm

4-palstainen mainoskoko poistuu käytöstä.

Katso uudet mainoskoot ja -hinnat tästä:

Luokitellut >

Takasivu >

Koulutus >

Työpaikat >