K-Market Noormarkun säännöllinen mainonta Porilaisessa palvelee asiakkaita

Kauppiaat Katja ja Jussi Sippola avasivat upouuden K-Market Noormarkun 12.4.2018. K-Marketin ajankohtaiset asiat, tarjoukset ja aukioloajat tavoittavat asiakkaat Porilaisessa, joka on ollut mukana kaupan markkinoinnissa alusta asti.

”Olemme kokeneet printin sopivaksi väyläksi ruokakaupan mainontaan. Porilaisessa yhdistyvät laaja tavoittavuus ja kohtuullinen hinta, minkä takia valitsimme sen mainoskanavaksemme. Mainostamme lehdessä noin joka toinen viikko, tarvittaessa useammin. Päivien lisääminen ja vaihtaminen tarpeen mukaan onnistuu joustavasti, mikä on tosi hyvä juttu”, kertoo kauppias Jussi Sippola.

Säännöllinen mainonta tuo Sippolan mukaan toivottuja tuloksia.

”Mainonta on kasvattanut asiakasmääriä ja näkyy sitä kautta myynnissä. Etenkin viikonloppuisin on ollut vilskettä.”

Kauppa käymään sinullakin? Ota yhteyttä:

  • Janne Arola
  • Myyntipäällikkö
  • 040 777 3876

Lue lisää mainonnan menestystarinoita: