KAUPPA KÄY:
Cotton Grillin mainos sai aikaan makkaraperunabuumin

Kauppakeskus Puuvillan vieressä sijaitsevan Cotton Grillin keittiössä on viimeisen viikon aikana käynyt suhina. Perjantain Satakunnan Kansassa 26.1. julkaisiin takasivun kivijalkamainos, jossa luvattiin tammikuun loppuun saakka isot makkaraperunat hintaan 3,00€.

– Mainos toimi! Kuudessa päivässä makkara-perunoita myytiin reilusti yli 3000 annosta, viisinkertainen määrä normaaliin verrattuna. Henkilökunta teki pidempiä vuoroja ja ylimääräisiä ihmisiä piti ottaa töihin, sen verran oli ruuhkaa nurkissa, yrittäjä Petri Niemenoja naurahtaa: – Loppua kohti alkoivat porilaisten makkara-perunamahat olla täynnä, kun muitakin annoksia meni liki normaaliin tapaan.

– Tammi-helmikuu on perinteisesti hiljaisinta aikaa grillialalla, kun kelit on kylmät ja tipaton tammikuu ja muut uuden vuoden lupaukset pitävät ihmiset poissa liikenteestä. Oli kiva järjestää vähän säpinää ja ilahduttaa asiakkaita hyvällä tarjouksella. Näin isoja juttuja ei joka kuukausi ole mahdollista tehdä.