KAUPPA KÄY:
Synttärimainos aamun SK:ssa yllätti Veikon Koneen kauppiaan

Kokemäen Veikon Kone juhlii tällä viikolla 20-vuotissyntymäpäiviään. Tiistaiaamun Satakunnan Kansan viitossivun synttärimainoksessa kauppias Mika Levomäki ilmoitti kovien tarjousten lisäksi lahjoittavansa 50:lle ensimmäiselle asiakkaalle kahvipaketeilla täytetyt ämpärit.

Mainoksen vetovoima yllätti kauppiaan. Ennen avaamisaikaa klo 8:00 liikkeen edessä kiemurteli satametrinen jono.

– Kyllähän tämä yllätti! 170 henkeä jonossa ennen ovien avaamista. Paljon ihmisiä. Positiivinen, mukava kaaos, kauppias hymyilee muistellessaan aamun hämärää: – Kauppa käy edelleen. Telkkarit vetää odotetusti hyvin, samoin tiskikoneet. Ja puhelimet, tappavan tasaisesti.

Syntymäpäiväjuhlat jatkuvat Veikon Koneessa koko viikon:

– Tänään juhlitaan hinnoilla, huomenna sitten kahvitellaan asiakkaiden kanssa ja tarjotaan täytekakkua. Tarjouksetkaan eivät tähän päivään lopu. Huomenna keskiviikkona ja vielä torstainakin on luvassa hyviä hintoja, Levomäki muistuttaa ja toivottaa kaikki tervetulleiksi synttärikahveille Kokemäelle.

 

Kauppa käymään sinullakin? Ota yhteyttä:

  • Janne Arola
  • Myyntipäällikkö
  • 040 777 3876