Tuo kuntasi parhaat matkailukohteet esiin Opas Satakunnan matkailun helmiin -erikoislehdessä

Opas Satakunnan matkailun helmiin -erikoislehden tavoitteena on sisältömarkkinoinnin keinoin lisätä lähimatkailua maakunnassa ja auttaa satakuntalaisia tutustumaan alueen matkailun helmiin. Lehti ilmestyy torstaina 27.4.2017.

Lehdessä jokaisesta satakuntalaisesta kunnasta esitellään TOP10 matkailukohdetta, joihin kesällä 2017 satakuntalaiset voivat kesälomillaan suunnata. Esiin nostettavat kohteet valitaan yhdessä kuntien kanssa. Jokaisesta kunnasta tuotetaan aukeaman mittainen sisältömarkkinointiartikkeli, jossa esitellään yksi matkailukohde jutun ja kuvien muodossa ja 9 kohdetta listattuna kuvalla ja saatetekstillä. Kohteet voivat olla myös tapahtumia.

Opas Satakunnan matkailun helmiin jaetaan Satakunnan Kansan, Kankaanpään Seudun, Luoteisväylän, Sydän-Satakunnan & Jokilaakson sekä Merikarvia-lehden tilaajien lisäksi myös peittojakeluna laajasti Satakunnassa. Lisäksi lehti on jaossa myös matkailukohteissa ympäri Satakuntaa, jotta vierailevat ulkopaikkakuntalaisetkin voivat tutustua Satakunnan upeimpiin matkailukohteisiin. Lehti on luonteeltaan koko kesän säästettävä ja sitä palataan lukemaan useita kertoja.

Sisältömarkkinointiartikkeli julkaistaan myös Satakunnankansa.fissä, Kankaanpaanseutu.fissä, Luoteisvayla.fissä, Sydansatakunta.fissä ja Merikarvialehti.fissä mainostajan artikkelina, jolloin artikkeli näkyy uutissivustojen juttuvirassa Kaupallinen yhteistyö -merkinnällä varustettuna 5 päivän ajan. Toteutamme artikkelin avaimet käteen -ratkaisuna, johon sisältyvät haastattelut, kuvat, artikkelin kirjoitus ja vedostus. Digitaalista kunnan artikkelia voidaan jakaa myös esimerkiksi kunnan/kaupungin omissakin kanavissa.

Hinta: 2 000 € + alv (sis. kunnan aukeaman erikoislehdessä ja artikkelin verkkosivuilla)

Lehti tutkitaan Satakunnan Kansan lukijapaneelissa. Saamme muun muassa tietää, kuinka tärkeä se on lukijoille, minkä kunnan matkailukohde on jäänyt mieleen, mihin aiotaan suunnata ja missä tuli käytyä.

Keskustellaan lisää kuntasi matkailukohteista!

Ajankohtaista: