Osallistu Pläkki-mainonnan­suunnittelu­kilpailuun

Mainonnansuunnittelukilpailu Pläkki starttaa nyt uudistuneena! Markkinointi luo kasvua ja kasvu vaatii rohkeutta toimia. On aika nostaa yhdessä markkinointialan arvostusta ja mainonnan tasoa Satakunnassa. Tuoda huippuosaajat esiin.  

Satakunnan Kansan järjestämä mainonnansuunnittelukilpailu Pläkki on avoin kaikille satakuntalaisille mainonnan ja markkinoinnin ammattilaisille ja mainostajille. Haastamme sinut tekemään Satakunnan Kansan ja Alma verkoston mediapinnoille entistä parempaa mainontaa. Siitä hyötyvät eittämättä kaikki. Niin kuluttaja, mainostava yritys kuin mainostoimistokumppanikin.

Kaksi tuomariston valitsemaa voittajakampanjaa ja yksi satakuntalaisten kuluttajien suosikkikampanja voittavat ehdotuksensa mukaista mediatilaa 20 000 euron arvosta. Kaikki kolme voittajatyötä tutkitaan ja mainostava yritys sekä mainostoimisto saavat kansan suoran palautteen. Osallistuminen on ilmaista ja usealla työllä osallistuminen on sallittua. Kisan tavoitteena on nähdä mediassa fiksumpaa, oivaltavampaa ja tehokkaampaa mainontaa, jonka ansioista mainostajan liiketoiminta kasvaa.

Käytettävät mainostilat

Käytettävissäsi on 20 000 € arvosta mediatilaa, käytä se hyödyksesi! Täältä löydät tietoa sallituista välineistä, joilla päästät luovuutesi valloilleen.

Lue lisää

Tuomaristo ja palkinnot

Pläkki-tuomaristomme edustaa vaikuttamisen ja yrittäjyyden, sisältöstrategian ja mainonnan suunnittelun ja median tekemisen korkeaa osaamista. Tutustu tuomareihin ja palkintoihimme.

Lue lisää

Osallistumisohjeet, aikataulu ja kilpailutöiden jättö

Tutustu osallistumisohjeisiin, aikatauluun ja jätä kilpailutyösi viimeistään sunnuntaina 9.4. klo 24.00 mennessä.

Lue lisää

Tutustu aikaisempiin voittajatöihin: