Yritysten joulutervehdykset: 15 % tuotoista Satakunnan Lääkäriauton toiminnan tukemiseen.

Voit välittää lämpimiä ajatuksia yhteistyökumppaneillesi ja asiakkaillesi Satakunnan medioissamme joulutervehdyksellä – lehdessä ja verkkopalveluissa. Joulutervehdysilmoituksella olet mukana tukemassa alueellista hyvinvointia.

Tänä vuonna lahjoitamme tuotosta 15 % Satakunnan Lääkäriauton toiminnan tukemiseen.  Joulutervehdysten yhteydessä esitellään lahjoitusten kohde myös lukijoille. Lääkäriautotoiminnan ansiosta arvioidaan pystyttävän pelastamaan ihmishenki tai parantamaan merkittävästi toipumista akuutista tilanteesta useita kertoja viikossa. Olethan mukana tekemässä hyvää!

Mediakohtaiset hinnat, mainospaikat ja muut lisätiedot löydät lehtikohtaisesti alta:

Joulutervehdykset lehdittäin:

Joulutervehdykset, Satakunnan Kansa

Satakunnan Kansan jouluaattonumerossa 24.12.2016 ja verkkopalvelussa voit välittää lämpimiä ajatuksia yhteistyökumppaneillesi ja asiakkaillesi. Joulutervehdysilmoituksella olet mukana tukemassa alueellista hyvinvointia.

Lue lisää

Joulutervehdykset, Kankaanpään Seutu

Kankaanpään Seudun odotetussa joulunumerossa torstaina 22.12.2016 voit välittää lämpimiä ajatuksia yhteistyökumppaneillesi ja asiakkaillesi. Joulutervehdyksen voit välittää myös Kankaanpäänseutu.fissä. Kankaanpäänseutu.fissä joulutervehdyksiä välitetään pohjoissatakuntalaisille lukijoille keskiviikosta 14.12 maanantaihin 26.12.2016.

Lue lisää

Joulutervehdykset, Sydän-Satakunta ja Jokilaakso

Sydän-Satakunnan odotetussa joulunumerossa torstaina 22.12.2016 voit välittää lämpimiä ajatuksia yhteistyökumppaneillesi ja asiakkaillesi. Joulutervehdyksen voit välittää myös Sydansatakunta.fissä. Sydansatakunta.fissä joulutervehdyksiä välitetään kokemäkeläisille, harjavaltalaisille ja nakkilalaisille keskiviikosta 14.12 maanantaihin 26.12.2016.

Lue lisää

Joulutervehdykset, Merikarvia-lehti

Merikarvia-lehden odotetussa joulunumerossa torstaina 22.12.2016 voit välittää lämpimiä ajatuksia yhteistyökumppaneillesi ja asiakkaillesi. Joulutervehdyksen voit välittää myös Merikarvialehti.fissä. Merikarvialehti.fissä joulutervehdyksiä välitetään lukijoille keskiviikosta 14.12 maanantaihin 26.12.2016.

Lue lisää

Joulutervehdykset, Luoteisväylä

Luoteisväylän odotetussa joulunumerossa torstaina 22.12.2016 voit välittää lämpimiä ajatuksia yhteistyökumppaneillesi ja asiakkaillesi. Joulutervehdyksen voit välittää myös Luoteisväylä.fissä. Luoteisväylä.fissä joulutervehdyksiä välitetään lukijoille keskiviikosta 14.12 maanantaihin 26.12.2016.

Lue lisää