Länsi-Suomen Osuuspankin videokampanja kiinnosti asiakkaita ja muita alueen kuluttajia

Länsi-Suomen Osuuspankin videokampanja osoitti muun muassa sen, että monimutkaisista asioista on helppo kertoa ymmärrettävästi videon avulla. Katso oheisesta videosta Länsi-Suomen Osuuspankin markkinointipäällikkö Satu Salmisen kommentit Satakunnan Kansan kanssa toteutetun videokampanjan toimivuudesta.

Länsi-Suomen Osuuspankin videokampanjan menestysresepti

Kampanjan ainekset: 5 sisältömarkkinointivideota

Kampanjan tavoite: Tavoitteena oli tuottaa ymmärrettävää ja ihmisiä auttavaa sisältöä Länsi-Suomen Osuuspankin toiminnasta. Samalla haluttiin tuoda myös paikallisuus ja oman henkilökunnan asiantuntijuus esille.

Tulokset: Videot loivat Länsi-Suomen Osuuspankista positiivista mielikuvaa niin nykyisten asiakkaiden keskuudessa kuin tekivät osuuspankista näkyvän myös niiden keskuudessa, joille Länsi-Suomen Osuuspankki ei ollut entuudestaan tuttu.  Kampanja opetti muun muassa, että monimutkaisista asioista on helppo kertoa ymmärrettävästi videolla ja että paikallisuuden esille tuominen paikallisilla kasvoilla toimii.

 

Kysyttävää videoista ja niiden tuottamisesta? Autamme mielellämme!

  • Tanja Hovi
  • Sisältömarkkinoinnin tuottaja
  • 040 833 7055

Lue lisää, miksi videomainonta kannattaa: