Ilmoittaja, ylitä maaliviiva Liiga-Mini -teemalehdessä

Kohta se alkaa! Luistimet raastavat jään pintaa, mailat kolahtelevat vastakkain ja katsomo hengittää kiekon liikkeiden tahtiin. Jääkiekon liigakauden avaus on vain mailanmitan päässä ja Satakunnan Kansa elää tunnelmassa mukana.

Jääkiekon ystävien mehevä lukupaketti Liiga-Mini lämmittelee kiekkokansan pelivireeseen ilmestyen kauden kynnyksellä tiistaina 13.9. Tulevan kiekkokauden kuulumisista, kauden otteluohjelmasta, joukkue-esittelyistä ja -arvioista koostuva kiekkopaketti tarjoaa ilmoittajalle aitiopaikan kisakatsomoiden keskelle koko kauden ajaksi.

Haluatko tavoittaa urheilusta kiinnostuneet satakuntalaiset? Urheilun erikoislehdet vetoavat erityisesti urheilun ystäviin, jotka pitävät lehtiä hyödyllisinä ja kiinnostavina. Kätevänkokoisina pidetyt urheiluminit säilyvät lukijoiden sohvapöydillä pitkään ja niiden sisältöjen pariin palataan useamman kerran. Saat ilmoituksesi näkyvyydelle toistoa!

Tutustu Liiga-Minin mainospaikkoihin ja tartu teematarjoukseen täällä. Varaa ilmoitustila ke 7.9. mennessä Satakunnan Kansan myyntipalvelusta p. 010 665 8302 tai kysy lisää omalta yhteyshenkilöltäsi.

Lähde: Alman maakuntalehtien lukijapaneelit RAM, 9/2014 ja 6/2016.

Verkko heilumaan! Saat lisätehoa viestillesi kohdennetulla verkkomainonnalla. 

Satakunnankansa.fi sekä muut Alma-verkoston sivustot tarjoavat luetun ja luotetun aitiopaikan mainoksellesi. Aluekohdennuksen lisäksi voit kohdentaa viestisi esimerkiksi urheilusta, ulkoilusta, terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Lue lisää Alma-verkostosta ja kohdennusmahdollisuuksista.

Ota rohkeasti yhteyttä! Autamme mielellämme tavoitteeseesi sopivan mainoskampanjan muodostamisessa.

Lue myös nämä: