Satakunnankansa.fi on uudistunut – laadukas ja sitoutunut yleisö odottaa mainostajaa

Satakunnan Kansan verkkopalvelu Satakunnankansa.fi on uudistunut. Nyt verkossa on entistäkin runsaammin luettavaa: pitkiä juttuja, kiinnostavia haastatteluja ja tärkeitä paikallisia puheenaiheita – ja yhä sitoutuneempi yleisö kaupallisille viesteillesi.

Kaikki sisältö helposti luettavissa eri laitteilla

Uuden verkkopalvelun tavoitteena on aiempaa parempi käyttäjäkokemus, jolloin lukijat vierailevat useammin ja kuluttavat enemmän sisältöjä. Verkkopalvelua voi käyttää miten haluaa: tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella – sivut skaalautuvat käytössä olevan laitteen mukaan.

Satakunnan Kansan tilaajille palvelu on käytössä rajoituksetta ja ilman lisämaksua, mutta muutkin lukijat saavat luettavakseen tietyn määrän juttuja viikon aikana. Mainostajalle tämä tarkoittaa sitä, että jatkossa sivuston kävijäprofiili on yhä paikallisempi ja sitoutuneempi, jolloin mainostajan viestitkin ovat tehokkaimmillaan ja tavoittavat oikean yleisön.

SK_tuotekollaasi_digit_657x300

Sisältö on tärkein

Lehti ja sen verkkosisällöt tarjoavat kiinnostavia uutisia ja ajankohtaisia asioita kaiken ikäisille kuluttajille. Yhdessä Satakunnan Kansa ja Satakunnankansa.fi välittävät kaupallisen viestisi jo 86 %:lle markkina-alueen ihmisistä. Aika huikeaa, vai mitä!

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen sivustoon: Satakunnankansa.fi!

Satakunnankansa.fin kiinnostava sisältö houkuttelee viikoittain jo yli 100.000 eri kävijää. Tavoitteenamme on lisätä paikallisten lukijoiden määrää ja aktiivisuutta sivustoilla. Mainostajiamme kiinnostavat paikalliset lukijat ja vastaavasti satakuntalainen yleisö on kiinnostunut osuvasta, itselleen tarkoitetusta mainonnasta. Jokainen mainosnäyttö on mainostajalle yhä laadukkaampi kontakti.
– Hanna Jalonen, myyntijohtaja

Tutustu verkkomainonnan mahdollisuuksiin

Verkkomainonta

Jatkuvasti päivittyvä Satakunnankansa.fi ja paikallislehtien verkkopalvelut tarjoavat monipuolista uutissisältöä, jonka pariin palataan useita kertoja päivässä. Eläväinen verkkopalvelu on paikka, missä satakuntalaiset keskustelevat. Display-mainonta on tuloksekasta luotettavassa ympäristössä. Tutustu mainospaikkoihin ja hintoihin.

Lue lisää

Mobiilimainonta

Satakunnankansa.fi:n mobiiliversio matkustaa lukijoiden taskussa mobiililaitteissa. Mobiilista ajantasaiset uutiset luetaan missä ja milloin vain – vaikka matkalla ruokakauppaan tai jääkiekkopelin erätauolla. Mainostajalle kiinnostavat richmedia-mainosmuodot mahdollistavat vuorovaikutteisten ja modernien mainosten tekemisen. Tutustu mainosmuotoihin ja hintoihin!

Lue lisää

Videoratkaisut

Puhuttele lukijoita videoilla! Satakunnan Kansan videoratkaisut tarjoavat ilmoittelulle erilaisia esitysmahdollisuuksia tavoitteesi mukaan, inread ja instream -mainonnasta inbanner-mainospaikkoihin.

Lue lisää

Lue myös nämä