Satakunnan Kansa videon pyörteissä

Satakunnan Kansa tarjoaa monia markkinointiratkaisuja videon muodossa. Laadukkaiden kontaktien lisäksi tarjoamme videoiden tuotannon avaimet käteen. Alla kolmen yhteistyökumppanimme menestystarinat, joita kaikkia yhdistää video.

Lainaneuvottelu kerää katsojia

Länsi-Suomen Osuuspankin oma videokanava Satakunnankansa.fissä on kerännyt jo tuhansia katsojia. Videoilla asiakasta on opastettu välttämään verkkohuijaukset ja annettu vinkkejä, miten asiakas voi saada tuottoa rahoille matalan korkotason jatkuessa. Myös lainaneuvottelujen käymisen mahdollisuus verkossa on ollut monelle Satakunnankansa.fin kävijälle kiinnostava, arkea helpottava tieto.

Sisältömarkkinointi kiinnostaa meitä tämän kokeilun jälkeen entistä enemmän ja se oli vaivatonta yhteistyössä Satakunnan Kansan tekijöiden kanssa. Teknisen toteuttamisen sijaan isompi haaste oli määrittää kohderyhmä ja miettiä viesti ja tarina sisällöltään sellaiseksi, että se puhuttelee ja tavoittaa haluamamme ihmiset. Asiantuntijuuden esille tuomisessa ja oikean tiedon levittämisessä sisältömarkkinointi on mielestämme oiva keino. Finanssialalla asiat ovat välillä vaikeaselkoisia ja näemme, että sisältömarkkinoinnilla voimme kertoa talousasioista ymmärrettävämmin.” – markkinointipäällikkö Satu Salminen, Länsi-Suomen Osuuspankki

Katso video

kay lainaneuvottelu verkossa nainen

Jarrutatko väärin hätätilanteessa?

Huomiota herättävä otsikko vetää katsojat. Satakunnan Autotalon ja Mercedes Benzin videosarjasta Satakunnankansa.fin kävijät saavat hyödyllisiä vinkkejä ajamiseen.

”Valitse sisältömarkkinointivideolle omaa asiantuntijuuttasi tukeva aihe ajankohtaisella kulmalla ja pitäydy tavoitteessa johdonmukaisesti ja napakasti. Videosarjalla voit luoda tarinallisia polkuja ja tavoittaa erilaisia kohderyhmiä.”  -sisältömarkkinoinnin tuottaja Anu Mattila, Satakunnan Kansa.

Katso video

jarrutatko vaarin hatatilanteessa

Näe isompi kuva

Turun Kauppakorkeakoulun Porin yksikkö hyödynsi valmista markkinointivideota upottamalla sen mainosbanneriin. Tällaisena inbanner-ratkaisuna mainosta näytettiin yli 80 000 kertaa Satakunnankansa.fissä – sopivasti yhteishaun alkaessa.

Katso video

nae isompi kuva

Lue lisää videoratkaisuista

Videoratkaisut

Puhuttele lukijoita videoilla! Satakunnan Kansan videoratkaisut tarjoavat ilmoittelulle erilaisia esitysmahdollisuuksia tavoitteesi mukaan, inread ja instream -mainonnasta inbanner-mainospaikkoihin.

Lue lisää

Lue myös nämä