Tuotteet

Satakunnan paikallismedioissa mainonta näkyy arvostetussa ympäristössä aamusta iltaan. Digimainonta, printtimainonta ja markkinointiratkaisut antavat Porissa ja Satakunnassa mainioita mahdollisuuksia mainostajalle brändin nostatukseen, myynnin lisäämiseen tai kohdennettuun viestintään. Banner- ja displaymainonnan lisäksi digitaalisiin sisältöihin on mahdollista myös tehdä näyttävää videomainontaa ja sisältömarkkinointia. Mediaperheeseemme kuuluvat Satakunnan ja Porin markkina-alueen tavoittavimmat mediat.

Lähde: KMT SL 2016, KMT AL + total 2016, TNS Metrix vkot 46/2016-6/2016

Digi

Verkkomainonta

Jatkuvasti päivittyvä Satakunnankansa.fi ja paikallislehtien verkkopalvelut tarjoavat monipuolista uutissisältöä, jonka pariin palataan useita kertoja päivässä. Eläväinen verkkopalvelu on paikka, missä satakuntalaiset keskustelevat. Display-mainonta on tuloksekasta luotettavassa ympäristössä. Tutustu mainospaikkoihin ja hintoihin.

Lue lisää

Mobiilimainonta

Satakunnankansa.fi:n mobiiliversio matkustaa lukijoiden taskussa mobiililaitteissa. Mobiilista ajantasaiset uutiset luetaan missä ja milloin vain – vaikka matkalla ruokakauppaan tai jääkiekkopelin erätauolla. Mainostajalle kiinnostavat richmedia-mainosmuodot mahdollistavat vuorovaikutteisten ja modernien mainosten tekemisen. Tutustu mainosmuotoihin ja hintoihin!

Lue lisää

Digi­taalinen näköislehti

Päivän lehti on näppärästi luettavissa myös tyylikkäässä muodossa Satakunnan Kansan digitaalisena näköislehtenä. Lehti kulkee helposti mukana tabletissa tai tietokoneella työmatkoilta lomareissuille.

Lue lisää

Printti

Satakunnan Kansa

Seitsemänä päivänä viikossa ilmestyvä Satakunnan Kansa on lukijoilleen tuttu, tärkeä ja arvostettu uutisten välittäjä – myös kaupallisten uutisten.

Lue lisää

Porilaine

Joka torstai ilmestyvä Porilaine-viikkolehti on yhtä rosoinen ja karhea kuin porilaiset itse. Hienostelematon sisältö koukuttaa ja kutsuu lukijat mukaan aktiiviseen tekemiseen niin verkossa kuin lehdessä.

Lue lisää

Porilaine teema­numerot

Porilaine pukeutuu teeman mukaisesti tapahtumien ja sesonkien mukaan. Teemoja ovat muun muassa Jätti-Porilaine, Jazz-Porilaine ja Porilaine Porispere.

Lue lisää

Koti

Koti on Satakunnan Kansan lauantaisin ilmestyvä kiinteistövälittäjien, uudisrakentajien ja asunnonvuokraajien kiinnostava ja ajankohtainen tuote.

Lue lisää

Kankaanpään Seutu

Kankaanpään Seutu on Kankaanpään alueen paikallislehti, joka ilmestyy kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja torstaisin.

Lue lisää

Sydän-Satakunta ja Jokilaakso

Sydän-Satakunta on Kokemäen, Harjavallan, Kiukaisten ja Nakkilan paikallislehti. Sydän-Satakunta ja ilmaisjakelulehti Jokilaakso jaetaan torstaisin alueen talouksiin.

Lue lisää

Merikarvia-lehti

Merikarvia-lehti on Merikarvian oma paikallislehti, joka luetaan tarkasti. Merikarvia-lehti ilmestyy torstaisin.

Lue lisää

Luoteisväylä

Luoteisväylä on paikallislehti, joka kertoo hyödyllistä ja mielenkiintoista tietoa Ahlaisista, Noormarkusta, Pomarkusta ja Siikaisista. Luoteisväylä julkaistaan torstaisin.

Lue lisää

Erikois­lehdet

Satakunnan Kansan ja Porilaisen erikoislehdet löytävät lukijansa – ja niiden kyydissä mainostaja-asiakkaansa. Erikoislehtiä yhdistää kohdistaminen juuri tiettyyn ajankohtaan, elämänvaiheeseen tai aihealueeseen. Tutustu erikoislehtien teemoihin ja julkaisupäiviin.

Lue lisää

Ratkaisut

Liite- ja jakeluratkaisut

Paperinen liite tai painotuote Satakunnan Kansan yhteydessä toimitettuna tavoittaa ostajat heti varhaisesta aamusta, seitsemänä päivänä viikossa. Lisäksi jakeluratkaisuja on mahdollista kohdentaa juuri toimipaikkasi lähellä asuviin kuluttajiin.

Lue lisää

Moni­kanavaiset ratkaisut

Satakunnan kattavaa näkyvyyttä kaikissa kanavissa! Monikanavaisilla ratkaisuilla tavoitat kertaheitolla käyttäjät niin verkossa, mobiilissa kuin printissäkin.

Lue lisää

Sisältö­markki­nointi

Tuo oma sisältösi Satakunnan Kansan tuottamana verkkoon omalle sisältösivullesi. Saat samalla näkyvyyttä Satakunnan Kansan digitaalisissa kanavissa ja pääset herättämään kiinnostusta omalla asiantuntemuksellasi.

Lue lisää

Videoratkaisut

Puhuttele lukijoita videoilla! Satakunnan Kansan videoratkaisut tarjoavat ilmoittelulle erilaisia esitysmahdollisuuksia tavoitteesi mukaan, inread ja instream -mainonnasta inbanner-mainospaikkoihin.

Lue lisää

Tarra­ratkaisut

Satakunnan Kansan tarraratkaisut tarjoavat tilaisuuden erottautua uudella positiivisella tavalla. Ratkaisumme mahdollistavat näkymisen verkossa ja printissä tai parhaimmillaan molemmissa!

Lue lisää

Kanta-asiakas­yhteistyö

Satakunnan Kansan kanta-asiakkaille tarjotaan kuukausittain vaihtuvia etuja. Haluaisiko yrityksesi olla yksi edun tarjoajista? Saat pienellä panoksella näkyvyyttä sekä printissä että verkossa.

Lue lisää

Somefooni

Somefooni-sivustolla seurat ja järjestöt saavat äänensä kuuluviin ja kutsuvat satakuntalaiset mukaan toimintaan! Palvelu nostaa sosiaalisen median päivitykset osaksi sivuston uutisvirtaa.

Lue lisää

Uutiskirjeet

Uutiskirjeillä vahvistat asiakassuhdetta, hankit uusia asiakkaita ja viestit sidosryhmien kanssa. Kiinnostavalla sisällöllä ja näyttävästi muotoilulla kirjeellä saat tehoa kampanjaasi. Teemme asiakaskirjeet avaimet käteen –periaatteella. Sisällön ja muotoilun lisäksi voimme tehdä mainoskampanjan, jonka avulla hankit kattavan asiakasrekisterin. Kerro tarpeesi, niin rakennetaan yhdessä sopiva mainoskampanja!

Lue lisää

Päättäjät-kohderyhmämainonta

Satakunnan Kansa ja Satakunnan Yrittäjät tarjoavat mainostajalle ainutlaatuisen mahdollisuuden tavoittaa päättäjät-kohderyhmä digitaalisissa kanavissa. Mainostaja saa viestinsä päättäjille laadukkaassa mediaympäristössä, päättäjien arvostamissa kanavissa.

Lue lisää