Kuntavaalit 2017 – Vähemmälläkin tulet huomatuksi

Vähemmälläkin tulet huomatuksi

Satakunnan Kansa ja paikallislehdet yhdessä Alman digimedioiden kanssa tavoittavat 90 % äänestysikäisistä alueillaan ilman sen ihmeellisempiä temppuja. Hyödynnä luetun ja luotettavan median tuoma uskottavuus kampanjassasi.

Tutkimuslähde: TNS Atlas 1-6/2016. Kantar TNS.

Viesti ja persoona esille

Sinulla on tärkeä viesti. Anna oman persoonasi näkyä rohkeasti niin sanomassasi kuin ilmoituksesi ulkoasussa. Voimme kohdentaa viestisi juuri oikeille ihmisille. Lehti tarjoaa hyvää yleisnäkyvyyttä kaikille ehdokkaille ja erilaisilla määräpaikoilla voit erottautua joukosta.

Verkkonäkyvyys entistä tärkeämpää

Yhä useampi maakunta- tai paikallislehden tilaaja lukee uutisia printtilehden lisäksi verkossa tai mobiilisovelluksen kautta. Käytössäsi on myös koko laadukas Alma-verkosto, jonka kautta mainoksesi verkossa ja mobiilissa voidaan kohdentaa esimerkiksi tiettyyn kuntaan ja tietylle kohderyhmälle. On tärkeää, että saat näkyvyyttä useamman kanavan kautta.

Kysy lisää myyntipalvelumme vaaliasiantuntijoilta ja tutustu Satakunnan medioidemme vaalimainontaratkaisuihin alempana.

Vaali-mainokset Satakunnan medioissamme:

Vaali-ilmoitukset Satakunnan Kansassa ja Porilaisessa

Lue lisää

Vaali-ilmoitukset Kankaanpään Seudussa

Lue lisää

Vaali-ilmoitukset Sydän-Satakunnassa ja Jokilaaksossa

Lue lisää

Vaali-ilmoitukset Merikarvia-lehdessä

Lue lisää

Vaali-ilmoitukset Luoteisväylässä

Lue lisää

Yhteyshenkilösi vaalimainonnassa: