Kuntavaalit 2017 – Vähemmälläkin tulet huomatuksi

Kuntavaaliehdokas, tule Politiikkakouluun!

Tervetuloa keskustelemaan päätoimittajan kanssa kuntavaaleista lehtien järjestämiin Politiikkakouluihin. Tilaisuuksien aiheina muun muassa: miten lehdet uutisoivat vaaleista, onko media tasapuolinen, miten lähestyn toimitusta ja ylitän uutiskynnyksen, seuraako toimitus somesta ehdokkaiden toimintaa, miten teen vaikuttavaa vaalimainontaa ja miten tavoitan kotikuntani äänestäjät tehokkaasti.

Tilaisuudet klo 17-19:

  • Ti 24.1. Merikarvia. Kahvila-konditoria Herkkupuoti, Kauppatie 45. Lisätiedot ja ilmoittutuminen: marjaana.vilponen@almamedia.fi
  • Ti 31.1. Noormarkku. Ahlströmin ruukit, Noormarkun Klubi, Laviantie 14. Lisätiedot ja ilmoittutuminen: marjaana.vilponen@almamedia.fi
  • Ke 1.2. Pori. Satakunnan Kansan toimitus, Puuvilla, Pohjoisranta 11 E. Lisätiedot ja ilmoittutuminen: marjaana.vilponen@almamedia.fi
  • To 9.2. Nakkila. Villilän Kartano. Lisätiedot ja ilmoittutuminen: marjaana.vilponen@almamedia.fi

Vähemmälläkin tulet huomatuksi

Satakunnan Kansa ja paikallislehdet yhdessä Alman digimedioiden kanssa tavoittavat 90 % äänestysikäisistä alueillaan ilman sen ihmeellisempiä temppuja. Hyödynnä luetun ja luotettavan median tuoma uskottavuus kampanjassasi.

Viesti ja persoona esille

Sinulla on tärkeä viesti. Anna oman persoonasi näkyä rohkeasti niin sanomassasi kuin ilmoituksesi ulkoasussa. Voimme kohdentaa viestisi juuri oikeille ihmisille. Lehti tarjoaa hyvää yleisnäkyvyyttä kaikille ehdokkaille ja erilaisilla määräpaikoilla voit erottautua joukosta.

Verkkonäkyvyys entistä tärkeämpää

Yhä useampi maakunta- tai paikallislehden tilaaja lukee uutisia printtilehden lisäksi verkossa tai mobiilisovelluksen kautta. Käytössäsi on myös koko laadukas Alma-verkosto, jonka kautta mainoksesi verkossa ja mobiilissa voidaan kohdentaa esimerkiksi tiettyyn kuntaan ja tietylle kohderyhmälle. On tärkeää, että saat näkyvyyttä useamman kanavan kautta.

Kysy lisää myyntipalvelumme vaaliasiantuntijoilta ja tutustu Satakunnan medioidemme vaalimainontaratkaisuihin alempana.

Vaali-mainokset Satakunnan medioissamme:

Vaali-ilmoitukset Satakunnan Kansassa ja Porilaisessa

Lue lisää

Vaali-ilmoitukset Kankaanpään Seudussa

Lue lisää

Vaali-ilmoitukset Sydän-Satakunnassa ja Jokilaaksossa

Lue lisää

Vaali-ilmoitukset Merikarvia-lehdessä

Lue lisää

Vaali-ilmoitukset Luoteisväylässä

Lue lisää

Yhteyshenkilösi vaalimainonnassa: